tirsdag 27. april 2010

Jeg har klippet meg

Som du ser i overskriften har jeg klippet meg. Eller, Trude har klippet meg. Det var liksom det beste hun fant på å gjøre nå i kveld. Hva om det ikke passer for meg? Det tenker hun ikke på! Jeg har da mye bedre ting å gjøre enn å bli dusjet, fønt og klippet. Jaja, vi får se lyst på det, for da tar det ikke så lang tid å dusje meg neste gang, og hun vil heller ikke bruke så mye tid på å gre meg. Kanskje hun glemmer å gre meg nå?! Jeg håper det:)
Her er resultatet, ser jeg ikke bare helt smashing ut? Legg merke til at jeg har fått splitter ny sele. Jeg må visst bruke det, for jeg hoster og harker sånn når jeg går tur.



onsdag 21. april 2010

Bildeblogg - diverse bilder fra min hverdag


Her er en trøtt og passe frekk Budda. Han har stjålet plassen min i senga til Trude. Dette problemet hanskes jeg med hver eneste dag... Han har ennå ikke lært at det er MIN plass. Makan!!


Dette bildet er fra morgenturen i dag. Her rygger jeg oppover det bratte fjellet og får kokt kalkunfilet for det. Er det ikke fantastisk?


Her er jeg og Luca med Gorbie. Mange påstår at han er Sydskogens farligste hund. Tror du på det når du ser disse bildene eller? Når til og med pingla tør å hilse på han, kan han jo ikke være sååå farlig :)

tirsdag 20. april 2010

Lenge siden sist

Ja, det er lenge siden sist jeg skrev noe her. Det er jo vår og da har jeg mye annet å finne på. Nå som snøen er helt borte vil jeg masse ut på tur, ligge på verandaen og sole meg, bjeffe tilbake på naboens hund som står og bjeffer osv. Da skjønner dere vel hvor opptatt jeg er. I dag er det litt overskyet og vi har akkurat vært og gått tur, så da tenkte jeg at jeg kunne skrive litt før solen kommer tilbake:)

Luca har blitt ganske stor! Han veier 5,5kg!! Men hvem har sagt at størrelse betyr noe? Jeg er da sjef uansett hva. Jeg har brukt litt tid i det siste på å leke med han. Luca blir overasskende glad når jeg setter inn spurten og løper rundt i skogen. Han aner ikke hvor rask jeg egentlig er:)
Vi møter stadig flere hunder på tur for tiden. På vinteren virker det som om alle holder seg inne og nesten ikke går tur i det hele tatt. Nå er det jo folk overalt, og her om dagen møtte vi en hund som tror den er den farligste hunden på hele feltet her. Den er sint på ALLE! Jeg hadde ikke bånd på, og jeg fant ut at jeg en gang for alle skulle løpe bort og motbevise hans påstander om at han er Sydskogens farligste hund. Uheldigvis måtte den dumme eieren løfte han opp og Trude kom og hentet meg før jeg fikk gjort noe. Neste gang skal han få! Luca ble bare redd og løp andre veien, den pingla.

På morgenturen i går luktet jeg på lang vei at det lå et dødt dyr i lyngen et sted. Jeg gikk og snuste helt til jeg fant ut hvor dyret lå og løp bort til det. Til min store glede var det en måke:) Jeg ble så glad at jeg måtte rulle meg skikkelig på den. Trude kom jo langt bak, så jeg fikk ligget der en stund! Da hun og Luca (pingla) kom fram ble jeg bedt om å gå vekk fra denne herlige fuglen. jeg gjør jo som hun sier, for da får jeg godis. Luca gikk bort og tok nebbet og litt av hodet på fuglen i munnen. Det så godt ut, men godis er bedre, så da er det best å la vær å spise det mens Trude ser på. Hun kom med slike menneskelige utsagn som "æsj", "blæh", "gris" osv. Luca måtte slippe godsakene til fordel for en godis og Trude tok oss med langt bort fra denne måka. heldigvis husker jeg hvor den ligger, så gleder meg til neste gang vi går der. Uheldigvis måtte jeg i dusjen når vi kom hjem.
Her er jeg og pingla på tur. Jeg har ihverfall klart å lære han å hoppe opp på steiner, men sitte bamse klarer han ikke, slik du ser jeg gjør:) Han tror bare han kan sitte å se pen ut og ha sjarmør-blikk som de fleste mennesker faller for. Jeg synes bare han ser dum ut jeg, enig?
Beklager dårlig bildekvalitet, er jo ikke jeg som har tatt bildet selv;)