søndag 30. mai 2010

Badedag ;(


Det må være noe av det verste som finnes! Først må jeg bløtes helt, med noe så ekkelt som vann. Så får jeg på sjampo, det er jo enda eklere. Deretter blir jeg skyllet igjen. Er jeg heldig skjer dette kun en gang, er jeg uheldig skjer dette to ganger. Av ene eller annen grunn bades jeg veldig ofte etter at jeg har rullet meg i godlukt, som for eksempel døde fugler. Skjønner ikke hvorfor.


Etter at jeg har vært i dusjen, prøver alltid Trude å lette på samvittigheten ved å pakke meg inn i et håndkle. Ser jeg fornøyd ut eller? :/

Etter at jeg har vært igjennom alt dette, kommer hun med min største fiende - nemlig blåseren. Den ser ut som en slags støvsuger, men har motsatt effekt. Det blåser stiv kuling ut av den og rett på pelsen min. Ikke rart jeg ikke liker den.

Etter dette igjen -og ja, det er mer! - må jeg børstes og fjonges til. Strikker må settes i og klørne må klippes. Jeg vet dette blir gjort mot meg i beste mening, men hadde jeg kunnet velge, hadde dette skjedd sånn ca en gang i året!

Jeg ser jo ikke så verst ut etter på da ;-) Det beste med det er at de andre hannhundene i gata snur seg etter meg når vi går tur. Jeg liker kun de beste, og de andre sender jeg bare stygge blikk;-)

torsdag 27. mai 2010

Ut på tur!


Lille Frida :)

Dusten og meg...



Gimli

og til slutt....

.....en velfortjent blund på sofaen :)

mandag 24. mai 2010

Luca på utstilling

I går var Luca på utstilling, eller det jeg vil kalle "skjønnhetskonkuransse" for hunder. Han er så forfengelig så det passer han til å være med på. Flere ganger daglig er han og titter seg selv i speilet og blunker til seg selv med de lange øyevippene sine!

Tilbake til utstillingen; Luca ble altså BIR. Det betyr "best i rasen". Han vant altså over alle. I couldn't care less, altså. Men siden vi bor under samme tak måtte jeg jo gratulere han, og får slenge inn et bilde av han med den helt latterlige sløyfa han kom hjem med.

søndag 9. mai 2010

En fin dag =)

I går hadde vi det veldig fint:) Vi var på et sted som heter Kongshavn sammen med Fredrik, Frida, Gimli og med eierne selvfølgelig. Fredrik var i bedre form i går heldigvis. Vi fikk være løse hele tiden. Luca og Gimli har blitt gode venner og løp og lekte hele tiden. Jeg var for det meste opptatt av å passe på hvor alle hundene var til enhver tid. Det er mye jobb å holde styr på fire andre hunder, skal jeg si dere. De var jo overalt på en gang! Vel, jeg fikk ihvertfall trimmet meg litt, sånn med tanke på at det snart er sommer og tid for å gå på stranden.
Mens hundene lekte, skulle menneskene grille. Det vanket pølser i alle mulige varianter. Pølser med kylling og kalkun, ekstra gode og magre pølser og pølser med ost i. Alt smakte selvfølgelig helt fortreffelig og jeg fikk blant annet sjarmert Lena, eieren til Gimli. Jeg satt bamse og gikk på bakbena og fikk masse pølse av henne! Det er godt det finnes mennesker som henne altså.

I tillegg var det jo hele fem barn med. Det er jo så koselig:) Alle vil jo kose med meg og løfte meg opp. Luksus så det holder!



Her er meg og Frida. Hun tror vi er venninner og følger etter meg stort sett overalt. Kan ikke si meg helt enig i det.



Her er Gimli - den lille svenske klovnen!


Gimli, Frida og Luca.

Stakar Fredrikken min :(

Stakar lille Fredrik. Han måtte opereres på tirsdag. Han hadde noen kuler i halsen som heter mandler. De var visst veldig hovne og måtte fjernes. Det er derfor han alltid har spist så dårlig. Jeg som trodde han bare har vært snill med meg og gitt meg tilgang på all mat vi har fått. Får litt fårlig samvittighet nå merker jeg, så i dag har vi vært på sykebesøk. Han var visst ikke så syk allikevel da han merket at jeg snart skal ha løpetid. Han var ganske så innpåsliten, men da fikk han kanskje noe annet å tenke på.

Vi var også på tur sammen med dem i dag. Var på stranden og koste oss i solen. Jeg fikk ved en feiltakelse tatt en slurk med saltvann. Luca så det og syntes han også burde ta en slurk. Uheldigvis for han ble det mer enn en slurk og han kastet det opp igjen. Det var til stor glede for meg, for da fikk jeg spise det opp igjen. Var jo masse gode godbiter der ;)

Vi skal på tur med de i morgen også. Da skal jeg sørge for at Trude tar med seg ordentlig vann og et teppe jeg kan ligge på. I stad måtte jeg ligge rett på bakken, det burde ikke slike dronninger som meg gjøre synes jeg.

Ha en god natt:)

søndag 2. mai 2010

Verdens beste godbiter - det er helt sant!

Her skal du få oppskriften på verdens beste godbiter. Det er så godt, at jeg gjør hva som helst for å få en bit. Jeg liker andre godbiter også, men blir så fort lei av dem. Disse godbitene er bare sååå gode, og jeg blir aldri lei av dem.

I "orginaloppskriften" blir det brukt lever. Mange mennesker, spesielt Bestemor- Torill, hater lever-lukt! Skjønner ikke hvorfor. Det som lukter så herlig, og det beste av alt; lukten blir sittende igjen i huset i mange timer etterpå! Iallefall har Trude byttet ut leveren med noe som faktisk smaker like godt, om ikke bedre, nemlig kyllingkjøttdeig. Man kan bruke alle typer kjøtt, men vanlig kjøttdeig anbefales ikke. Da blir det et ekkelt fettlag på toppen som menneskene synes lukter vondt.

Her er altså oppskriften på "kaken":

500g kjøtt (lever, kyllingkjøttdeig, okse- eller svinekjøtt)
1-2 egg
Mel (til å spe med)1ts bakepulver (valgfritt)

Ta kjøttet i en kjøkkenmaskin med slike skumle kniver i. La den gå til kjøttet er helt malt opp. Hvis du bruker kyllingkjøttdeig kan man røre med en sleiv. Eller gjøre som jeg ville gjort hvis jeg var menneske; stikke fingrene oppi og blande, men det er det veldig få mennesker som vil har jeg skjønt. Tilsett etterhvert egg og evt bakepulver. Bakepulveret kan man ha i for at "kaken" skal heve litt, men det går fint uten også (Trude glemmer dette hver gang). Spe til slutt med mel til det blir passe tykt. Skulle den bli for tykk, kan man ha i litt vann.
Smør så denne massen ut i et tynt lag på et stekebrett kledd med bakepapir og stek ved 180grader i 30-60min.

Når "kaken" har stått til avkjøling kan den skjæres opp i biter og fryses ned i en boks.

Ellers kan man bruke fantasien og ha oppi lekre godsaker som boksemat eller leverpostei.

Håper det smaker :)