søndag 31. juli 2011

Det som kunne blitt et herremåltid...

Budda er snill og vil gjerne dele med oss :)

Goldie og Pablo sjekker ut fangsten.
I går kveld var vi på vår vanlige lange kveldstur. På slutten av turen hører vi katten i huset, Budda, komme over jordet. Han hadde noe i munnen. Da han kom nærmere så vi hva det var. En diger mus, eller en liten rotte - mamma klarte ikke å bestemme seg og sa bare "æsj". Hva det var spiller vel egentlig ingen rolle, Budda var villig til å dele sitt festmåltid med oss. Alle tre stod klare til å sette tenna i den lille rotta (eller digre musa), men blir avbrutt av et hysterisk "NEI!". Nei, selvfølgelig fikk vi ikke liv av mamma å spise den. Typisk!


Pablo og Luca prøver å fange'n i fart!
Som plaster på såret hadde Budda lagt enda en liten mus ute på trappa til oss. Vi fant den da vi gikk tur sent på kvelden. Det var mørkt, så mamma så ikke hva vi drev med. I all hemmelighet smakte vi på musa mens hun låste døra. Og vet dere; det smakte ikke så godt allikevel(!)


- Goldie, Luca og Pablo

Beklager at bildene ikke er helt toppers, men mamma sier at det ikke er lett å ta bilde med mobilen samtidig som hun holder tre gale hunder i bånd. 

fredag 29. juli 2011

Goldie har vært sløv til å blogge synes jeg, derfor har jeg (Luca) bestemt meg for å hjælpe ho litt med oppdatering. Alle fans har sikkert savna blogginnlegg, så nå kan dere glede dere til oftere oppdatering. Vi skal gjøre litt om på bloggen og skifte navn - rosa blogg ække noe for vårs gutta!