søndag 30. oktober 2011

Bolonkatreff

I dag har vi vært på bolonkatreff. Luca fikk ikke være med, siden han er så gretten på Gimli hele tiden (det skulle jo tross alt være et hyggelig treff!) Han måtte tilbringe tiden hos Bestefar, den heldiggrisen!

Det var til sammen 6 bolonkaer og Pablo da. Det var skikkelig kult og vi løp masse og lekte hele tiden. Goldie fikk seg to nye tilhengere, ettersom hun snart har løpetid. Gimli og lille Oscar løp etter henne hele tiden. Just the way she likes it!

Under er noen bilder fra dagen:

Pablo, Lotta (bakerst) og Fredrik


Teddy, Goldies bror

Teddy, Fredrik og Lotta

Fredrik

Denne dama hadde med seg tørket and. Noe av det beste vi har smakt!

lørdag 22. oktober 2011

Luca som tegnefilmfigur

Vel, det er kansje litt barnslig å sammenligne seg selv med en tegnefilmfigur? Jaja, samma det. Jeg surfa litt rundt på nettet her om dagen og kom over det som må være min dobbeltgjenger:



Jeg tror jeg har funnet Goldie og Pablo's dobbeltgjengere også! Stay tuned, så skal du få se :)

onsdag 19. oktober 2011

Goldie på besøk hos søster ChiChi

Goldie skriver:
I dag har mamma og jeg vært ute på besøk. Bare hun og jeg – tenk det! Vi besøkte søsteren min, ChiChi, og familien hennes. Jeg har møtt henne før også, men da var hun veldig liten. Nå trodde menneskene at hun var mye større enn meg, men etter mye måling og sammenligning viste det seg at vi var akkurat like store – den eneste forskjellen var at hun har lengre hals enn meg.
Det var veldig koselig å være der på besøk. Jeg fikk masse kos, godis også tok jeg meg den frihet og spiste litt av matskåla til ChiChi.
Dessverre ble det ikke noen fine bilder av oss med mobilen til mamma, men vi fant noen bilder fra første gang jeg møtte henne, da hun var valp.


Her plager Fredrik meg. Han har vært så liten han og.

Meg og ChiChi.

Her løper jeg foran og prøver å få litt fart på smårollingene.

Du ser vel hvem hun ligner på?

ChiChi og meg.


lørdag 15. oktober 2011

Lørdagskos

Goldie og Luca skriver:
Vel, mye kos ble det ikke. Vi fikk tyggebein. Egentlig kan vi ikke spise bein i samme rom. Pablo er kleptoman - han stjeler fra oss hele tiden. Det gjør oss så utrolig forbannna! Mamma liker ikke at vi er slemme med Pablo'n hennes, så da må vi spise i hvert vårt rom. Men da spiser vi ikke, bare gjemmer bena. Mamma liker ikke det heller og synes det er så mye tull rundt beinspisingen ellers. Vi har mye rart for oss, sier hun - og det skal det visst bli slutt på. Hun la ut et teppe til oss hver. Der skulle vi ligge og spise bena våres i fred og ro. Vi fikk ikke sjele fra hverandre, ikke gjemme de - bare spise. Hun skulle ta vekk bena etter ti minutter.

Hjalp det? Tja, vi spiste ikke bena, men vi lå nå i hvert fall rolig. Det krever trening, sier mamma. Vi får nå se da :)

fredag 7. oktober 2011

Exploring :)




Exploring
I dag hadde vi egentlig ikke tid til å sitte stille.
I dag har vi vært på en slags oppdagelsesferd. Siden Goldie har en dårlig hofte, skal hun ikke gå så mye på asfalten. Mamma tror uansett at ingen hunder egentlig har godt av det, så vi går mest i skogen. Det kan bli litt kjedlig i lengden, derfor gikk vi i dag på langtur på veien for en gangs skyld. Vi skjønte ikke helt hvor hun hadde tenkt seg, men der var det masse nye lukter og nye hunder å hilse på. Kult!


Vi gikk ned skolen mamma gikk på da hun var liten. Det var visst der hun lærte å bli smart (les: nerd)|. Bak skolen er det litt skog, så vi fikk løpe løse der. Mamma er ikke sikker på om det er lov, men som vi pleier å si; who cares, teddy bears?! Det var masse snaskens kattebajs der, så mamma  bestemte at vi skulle gå derfra fort igjen. Videre gikk ferden til et sted som heter Eika. Der fikk vi også løpe masse :D
Mamma tok noen bilder og filmet litt med mobilen. Nå skal vi slappe av på sofaen resten av kvelden og se på Idol og Senkveld. God helg :



Pablo og Luca sjekker ut fotballbanen.


Goldie og Luca slapper av på sofaen. Pablo kan ligge på gulvet!
Løøøpe!

tirsdag 4. oktober 2011

Hvem har bursdag?

Jo, det er meg! Jeg trodde først at mamma hadde glemt det på morran i dag. Det var ikke no' kake og ikke no' pakke til meg. Heldigvis kom hun hjem med to bæreposer i stad. Den ene var fra Tropehagen Zoo og den andre fra Hennes & Mauritz - mine to favoritt butikker. Jeg skjønte at i en av posene måtte det være noe til meg! Det skal jeg love dere at det var. Det var leverbiter, skinke og den fineste gaven jeg har sett; en Hello Kitty bamse! I'm in love!

Og ja, du tenker kanskje at ekte mannfolk ikke har bamser osv. Da kan jeg fortelle deg at alle menn har en myk side - og jeg har mange!

Meg og Kitty. Se, jeg kan holde henne helt selv :)

Du husker kanskje at mamma gjorde skikkelig stort nummer ut av bursdagen til Goldie og Pablo? Hun filmet at de pakket opp gavene og alt. Nå er jo kameraet ødelagt, men det gjør jo ingenting - min bursdag trenger ikke sees på video, den må rett og slett oppleves!

Gleder meg til kveldsmaten! Jeg har hørt rykter om kokt skinke :)

/Luca

lørdag 1. oktober 2011

Fredrik er blitt kjendis

Noen produkter fra Trudie Smoothie Deisgn er nå i det fantastiske hundebladet Vi med Hund. Denna gangen var det Fredrik som fikk være modell. Vi synes det er litt bittert, men siden han er sjuk og har vært hos vetrinær'n skal vi legge ut bilde av stakkaren.

Men mamma; neste gang vil vi også være modeller <3