søndag 27. desember 2009

Vi får besøk!

Julen er en koselig tid, synes jeg. Vi får mye besøk og vi drar også mye bort på besøk til andre. Folk spiser mye i jula, noe som også innnebærer søling og misting av mat på gulvet - noe jeg liker veldig godt! Jeg tar hovedansvaret for "støvsugingen" i alle selskaper vi er i. Jeg finner fort ut hvem som søler mest, så legger jeg meg under stolen til den personen. Barn og gamle mennesker søler mest har jeg funnet ut. Ribbe, stek, pinnekjøtt, poteter - samme hva, jeg spiser det med glede!

Lille Luca valpen er veldig glad i mat han også, men han har ikke skjønt at han kan få tak i mat på denne måten. Han er mer opptatt av juletrær og julepynt. Jeg synes at juletreet skal få stå i fred, men Luca er stadig borte og tygger litt på det. Han har ikke skjønt alt ennå, så jeg har på en måte tatt på meg oppgaven å lære han opp litt. Han er f.eks ikke velkommen opp i sofaen, det har han ikke forstått og jeg er redd det ikke er lenge til han klarer å hoppe opp selv. Jeg får nyte sofalivet alene så lenge jeg kan.

Senere i dag har jeg hørt at vi får besøk av en såkalt "Tante" og hun har visst med seg en hund som heter Arwen. Hun er en Finsk Lapphund på 10mndr eller noe sånt. Håper hun oppfører seg eller så skal hun nok få høre det tenker jeg! Håper vi får gå ut og løpe i snøen ihvertfall, da kan jeg være litt snill! Det er jo tross alt jul:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar