Om oss/ About us

Are you an English speaking reader? Read more about us HERE! Goldie - "the boss"

Jeg heter Goldie og er av rasen tsvetnaya bolonka. Det er jeg som er sjefen her i flokken, noen må jo holde styr på disse guttene.

Jeg er en ordentlig diva som liker å ta livet med ro på sofaen mens jeg passer på at alt går som det skal både inne i huset og utenfor. Ingen kan gå forbi huset uten at jeg roper det til mamma.Pablo - "the puppy"

Heisann!

Jeg heter Pablo. Egentlig heter jeg Raytaya's Just a Gigolo, men jeg kan ikke engelsk enda, så jeg vet ikke hva det betyr. Jeg har spurt Goldie og Luca, men de bare ler av meg og kaller meg teit :(

Jeg har mange hobbyer og liker å holde meg i aktivitet. Jeg tygger på mammas sko, stjeler sokker, plager Goldie og Luca, stjeler mat og river i stykker posten. Alt dette pleier jeg å gjøre mens jeg ser på Animal planet på TV. Livet er herlig, ikke sant?

See you later, alligator. (det er foreløpig det eneste jeg
  kan på engelsk, lærte det på Animal Planet)
                                                                 
                                                                   Luca - "the pretty one"

                                                                    Hællæ!

Det er jæ som er Luca. Mamma's øyestein og favvoritt, trur jæ. Jeg er glad i å være aktiv og passer på å holde mæ i god form. Løping er favvoritt aktiviteten! Passer også på å holde mæ good looking. Håret er pent satt opp i spenne og barten er pent gredd, det sørger mamma for.

Ellers passer jæ på å varte opp gjestene som kommer på besøk, flørte med the ladies og holde orden på Pablo. Hektisk, men det er sånn jæ liker'e!

Hade på bade!