fredag 27. januar 2012

Veterinæren, moralsk støtte og sånn...


Luca skriver:
I dag har mamma og jeg vært med bestemor og Fredrik til veterinæren. Stakkars Fredrik er så allergisk og sliter med kløe og eksem. Han er ikke ureinslig eller no' altså, han er født sånn. En får værra som en er når'n itte vart som en sku, er det visst noe som heter... Anyway, siden jeg er Fredrik's personlige bodyguard sa mamma at det var lurt at jeg ble med siden han er så redd for veterinæren. Jeg skulle gi moralsk støttte - er det ikke det det heter?! Egentlig tror jeg ikke han merka at jeg var med engang, for han satt klistra fast i bestemor hele tia. Han turte ikke gå inn selv heller, selv om jeg gikk foran og prøvde å forklare han at der inne finnes bare snille folk og masse godis. Uansett da, så var jeg veldig flink og satt helt rolig og venta på fanget til mamma mens Fredrik hylte når han fikk sprøyte. Jeg var ikke redd altså, det var bare så kaldt på gulvet.

Den nye leka.
Når Fredrik var ferdig hos fru. Veterinær gikk vi ut for å betale og jeg fikk en leke som belønning. En skikkelig kul en. Ser ut som ei dau rotte! Når vi kom hjem stjal Pablo den fra meg, og siden har jeg ikke sett den. Han får more seg med den så mye han kan nå, for i morra tar jeg den tilbake igjen. Moahahaha!

På mandag skal visst Goldie, Pablo og jeg til veterinæren igjen for å ta vaksine. Vi får nå se hvem som hyler høyest av sprøyta da. SNORK!

Nå holder vi på å kjede oss ihjel her, for mamma ser på Coldplay konsert på TV'n. Vi synes lissom ikke Chris Martin er like kjekk og talentfull som hun gjør.. Snork!

4 kommentarer:

 1. Så heldig han er som har slik en bodyguard da!

  Lykke til med å få tilbake "rotta".

  Han en fin helg alle sammen!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, ikke sant! Noen må jo passe på lille Fredrik. Ha en fin helg dere også :)

   Slett
 2. Herlige hunder, veldig kjekt å se alle triks de har lært seg...
  det ble litt motivasjon kjenner jeg på å trene litt annet enn bare utstillingstrening :-) på dager som det er innevær er jo dette super fin innetrening.
  Ha en riktig God Helg alle sammen!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! Ja, det er veldig morsomt å trene på triks. Da får hundene litt hjernetrim og blir slite og fornøyde!

   Slett