søndag 25. juli 2010

Utstilling

I dag har lillehjerne vært på utstilling igjen, og jeg måtte være med. Jeg skulle egentlig ikke være med, men Trude har ikke lært seg å gi riktige beskjeder til folk. Egentlig kunne jeg ha tilbringet hele dagen i dag på sofaen sammen med "bestefar". I stedet blir jeg ufrivllig dratt med ut til mas og kjas for å se på han som de kaller broren min, gå skjønnhets-parade rundt på en gressplen.

Vel, da vi endelig kom fram med alle campingstoler, bur, vesker osv ble jeg satt i buret. Luca fikk sitte utenfor. Jeg er riktig nok veldig glad i buret mitt, men når de først tar meg med på et slikt sted, må jeg jo få sitte på et fang - i det minste i en stol - og se på hva som skjer! Da det ikke skjedde satte jeg i et helsikes leven. Jeg vet å få det som jeg vil, for når de hadde hørt meg bjeffe på de andre hundene i typ 5min, tok de meg ut og jeg fikk sitte på fanget i stedet:) Lucky me.Ser du meg?

Gleden ble stor da Heidi kom og hadde med seg Fredrik. Jeg ble litt deppa da jeg så at den frekke, sleipe og smiskete Frida også var med. Men jeg hadde nå i det minste selskap.

Luca brukte den nøttehjernen sin fornuftig og klarte å gå rundt i ring, stå på et bord og bli sett på av en dommer. Han vant først over en hund, så ble han nr 2 til slutt. Herregud - hadde jeg gått der, skulle jeg gjort det mye bedre. Men men, sånn er livet. Han fikk bedømmelsen 1kval, 1konk, 2bhk og CK. Jeg hadde nok blitt champion på flekken ;)

Nå skal vi legge oss etter en altfor lang dag. God natt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar