fredag 7. oktober 2011

Exploring :)
Exploring
I dag hadde vi egentlig ikke tid til å sitte stille.
I dag har vi vært på en slags oppdagelsesferd. Siden Goldie har en dårlig hofte, skal hun ikke gå så mye på asfalten. Mamma tror uansett at ingen hunder egentlig har godt av det, så vi går mest i skogen. Det kan bli litt kjedlig i lengden, derfor gikk vi i dag på langtur på veien for en gangs skyld. Vi skjønte ikke helt hvor hun hadde tenkt seg, men der var det masse nye lukter og nye hunder å hilse på. Kult!


Vi gikk ned skolen mamma gikk på da hun var liten. Det var visst der hun lærte å bli smart (les: nerd)|. Bak skolen er det litt skog, så vi fikk løpe løse der. Mamma er ikke sikker på om det er lov, men som vi pleier å si; who cares, teddy bears?! Det var masse snaskens kattebajs der, så mamma  bestemte at vi skulle gå derfra fort igjen. Videre gikk ferden til et sted som heter Eika. Der fikk vi også løpe masse :D
Mamma tok noen bilder og filmet litt med mobilen. Nå skal vi slappe av på sofaen resten av kvelden og se på Idol og Senkveld. God helg :Pablo og Luca sjekker ut fotballbanen.


Goldie og Luca slapper av på sofaen. Pablo kan ligge på gulvet!
Løøøpe!

2 kommentarer:

  1. Kjempe fine bilder! Så ut som en nydelig tur ;)
    Blir det noe konkurranse igjen snart?? ;)

    SvarSlett
  2. Veldig spennende med turer på nye steder! Merker godt at bikkjene blir ekstra sliten i hodet da :)

    SvarSlett