lørdag 10. oktober 2009

Fredrik er på helgebesøk

I helgen har vi besøk av Fredrik. Det er ganske koselig å ha han her. Da har jeg en lekekamerat, turkamerat og en å stjele mat fra. Vi har vært mye ute og kjørt bil og vært på besøk hos andre i helgen. Da har vi fått låne det buret Nadia brukte da hun var mindre. Da kan vi sitte sammen og likevel ha god plass.

Ellers har jeg vært med på valpekurs igjen. Valpene har blitt kjempe flinke synes jeg. De sitter, kommer på innkalling og har begynt å trene på burleker. Burleker betyr at de skal lære seg at det er morsomt og positivt å være i buret. Det har jeg lært og løper inn i buret mitt så fort Trude åpner døra. Noen ganger når jeg skal vise fram noe på kurset må hun lukke døra, eller så flyr jeg inn der så fort jeg har mulighet. Morsomt å erte henne litt. Til tirsdag kommer det enda en valp. Gleder meg til å møte den!

I posten i går kom det forresten en pakke. Jeg er ikke vant til å få post, men det viste seg jaggu at den pakken var til meg. Det var et splitter nytt dekken! Et dekken som skal hjelpe å holde musklene og leddene mine smidige og smertefrie. Hofta mi ble jo operert da jeg var liten, og vinteren som var hadde jeg mye vondt i den. Dette dekkenet skal altså hjelpe mot slike smerter. Det heter BackOnTrack

En annen ting som er verdt å skrive om er at det har kommet en Bolonka til i Moss. Han kommer fra Sverige og heter Gimli. Lille Gimli kom hjem til Moss i dag, og vi skal på besøk til han snart. Gleder meg:)

Nå er det på tide å komme seg i seng! Fredrik har fått streng beskjed om å holde seg i hundesengen på gulvet, mens jeg ligger i Trudes seng. Ikke lenge før jeg kommanderer henne til å legge seg i hundesenga på gulvet hun også. Da får jeg hele senga for meg selv!!!

God natt:)

1 kommentar:

  1. Hei - en liten hilsen fra meg - det er jeg som er lille Gimli. Først vil jeg bare si at jeg er veldig glad for at så mange ønsker meg velkommen til Moss :) Alle sier at jeg er såå liiiten og vakker - det vet jeg faktisk ikke helt hva betyr - men det høres fint ut :))
    Det var litt trist å reise fra alle søsknene mine og mora mi hjemme i Sverige - men ikke så mye nå lenger. Jeg har det så fint hjemme nå altså - der har jeg to små "brødre" som liker å leke med meg - og "mamma" vil bare kose - og det liker jeg ;) Ho vil egentlig ha meg med ut å gå tur også - men da må jeg bare sette meg litt på bakbeina - for det er ikke såå gøy - enda!!
    I går var jeg så heldig å få møte Goldie for første gang - og det var stas ;)) Gleder meg allerede til neste gang!:)
    Nå skal jeg sove litt - så jeg får skrive mer en annen dag! Ha det bra da - hilsen Gimli!!

    SvarSlett