mandag 19. oktober 2009

Helg

I helgen har vi vært på tur på Røed gård med Fredrik og familien. Det er stille hjemme uten Nadia, og jeg savner noen å leke med, så det gjør det ekstra hyggelig å dra på slike turer. Vi var både på kafeen og i skogen. Fredrik og jeg fikk smake på bolle og hilste på en Lhasa Apso som var nesten helt lik meg! En skikkelig kjekkas som het Børre:)

Fredrik har vært på overnattingsbesøk her i natt:) Han får selvsagt streng beskjed om hvor han skal ligge, nemlig i sengen som egentlig var Nadia sin. Jeg ligger i Trudes seng, og Trude ligger halvveis på gulvet. Jeg gjør mitt beste på å prøve å presse henne ut av sengen, men det er neimen ikke lett når man er så liten som meg. Hadde jeg bare vært litt større.....

På lørdag møtte vi Fabian og Luna på tur. Da blir jeg hvertfall glad, og Trude fikk tatt noen bilder. Ikke av alle tre på en gang, det var umulig, sa hun. Vel, jeg står nå alltid oppå en sten og venter på godbiter, så det er jo egentlig bare å knipse bilder i fleng.




mandag 12. oktober 2009

Sammenslåing

Trude har nå bestemt at bloggen hun skriver og min skal slåes sammen. Det vil si at vi skal dele på å skrive, men ikke vær redd - jeg kommer til å skrive mest! Det blir lettere slik, sier hun, så da får vi vel bare tro på det.

Fredrik har nå dratt hjem og det har vært hyggelig å ha han på besøk. I morgen skal vi ut og holde valpekurs igjen. Blir morsomt å vise fram noe nytt til dem og se hva de har lært seg. Håper været er fint, ellers gidder jeg ikke å komme ut av buret.

Etter turen i dag var jeg ganske sliten. Vi har nemlig trent masse på triks på stener osv. Bla skulle jeg rygge oppover en bratt fjellknaus for å få belønning. Ja - moro var det, men så støl jeg ble etterpå da gitt. Da fikk jeg på Back on track dekkenet og sov med det på en times tid. Det hjalp!!

lørdag 10. oktober 2009

Fredrik er på helgebesøk

I helgen har vi besøk av Fredrik. Det er ganske koselig å ha han her. Da har jeg en lekekamerat, turkamerat og en å stjele mat fra. Vi har vært mye ute og kjørt bil og vært på besøk hos andre i helgen. Da har vi fått låne det buret Nadia brukte da hun var mindre. Da kan vi sitte sammen og likevel ha god plass.

Ellers har jeg vært med på valpekurs igjen. Valpene har blitt kjempe flinke synes jeg. De sitter, kommer på innkalling og har begynt å trene på burleker. Burleker betyr at de skal lære seg at det er morsomt og positivt å være i buret. Det har jeg lært og løper inn i buret mitt så fort Trude åpner døra. Noen ganger når jeg skal vise fram noe på kurset må hun lukke døra, eller så flyr jeg inn der så fort jeg har mulighet. Morsomt å erte henne litt. Til tirsdag kommer det enda en valp. Gleder meg til å møte den!

I posten i går kom det forresten en pakke. Jeg er ikke vant til å få post, men det viste seg jaggu at den pakken var til meg. Det var et splitter nytt dekken! Et dekken som skal hjelpe å holde musklene og leddene mine smidige og smertefrie. Hofta mi ble jo operert da jeg var liten, og vinteren som var hadde jeg mye vondt i den. Dette dekkenet skal altså hjelpe mot slike smerter. Det heter BackOnTrack

En annen ting som er verdt å skrive om er at det har kommet en Bolonka til i Moss. Han kommer fra Sverige og heter Gimli. Lille Gimli kom hjem til Moss i dag, og vi skal på besøk til han snart. Gleder meg:)

Nå er det på tide å komme seg i seng! Fredrik har fått streng beskjed om å holde seg i hundesengen på gulvet, mens jeg ligger i Trudes seng. Ikke lenge før jeg kommanderer henne til å legge seg i hundesenga på gulvet hun også. Da får jeg hele senga for meg selv!!!

God natt:)

tirsdag 6. oktober 2009

Valpekurs

I dag har jeg vært med Trude på valpekurs. Altså, det er ikke jeg som går på valpekurs. Det er Trude som holder det og jeg er så heldig å få være med som demo-hund. Det vil si at jeg får vise fram nesten alt jeg kan!! Det er jo bare superkult. Trude var redd hun skulle dumme seg ut og glemme alt hun skulle si. Heldigvis gjorde hun ikke det! Det var jo ikke så mange der, bare to i dag. En Yorkshire terrier og en blandingshund, begge var 12 uker. På torsdag kommer det fler.

De små trente på lette ting i dag, som inkalling og sitt. Jeg fikk vise hvordan det skulle gjøres og mens de trente satt jeg i buret. Der satt jeg rolig nesten hele tiden, selv når de små prøvde å komme inn til meg. Hvis de gjør det neste gang også, skal de få så øra flagrer! De trenger ikke å tulle med meg. Innimellom mens jeg satt i buret måtte jeg bjeffe. De måtte jo ikke glemme at jeg var der.

Jeg syntes det var gøy på dette kurset, og gleder meg allerede til torsdag:) I dag var det litt kaldt og det regnet, men neste gang er det meldt bra vær. La oss håpe meterologene holder det de lover, hvis ikke får de med meg å gjøre.

Goldie

søndag 4. oktober 2009

Nadia er borte






Nadia døde dessverre forrige mandag. Det er veldig tomt og stille her uten henne. Jeg har brukt mye tid på å lete etter henne, men etter noen dager har det gått opp for meg at hun ikke kommer tilbake. Det er veldig trist, men etter som jeg forstod det hadde hun veldig vondt, og det fantes ingen medisiner som kunne gjøre henne frisk.
Savner deg masse kjære Nadia <3