mandag 19. september 2011

LItt om dagen min :)

Pablo skriver:
Oi, nå har jeg skrevet i bloggen to dager på rad! De andre sover, så jeg må som vanlig forte meg før de seg meg. I dag har jeg vært hos veterinæren. Nei, jeg er ikke syk, men vi måtte kjøpe allergimat til Fredrik for han er allergisk også fant mamma ut at hun skulle veie meg i samme slengen. Jeg har blitt ordntli' stor nå; 8,5 kg. Det er 2,5 kg mer enn Luca det og hele dobbelt så mye som Goldie veier! Jeg er en liten kjempe! Ganske mye spennende inne på en sånn dyreklinikk egentlig. Lukter litt rart og sånn. De har masse god mat der og det er masse hyggelige mennesker som vil hilse på meg :)

Her er meg og Goldie i sofaen i sommer. Vanligvis jager hun meg ned, men mamma sa hun ikke fikk lov, siden hun skulle ta bilde.

Akkurat nå har vi kommet inn fra tur med Maja og Fabian og gud hjelpe meg som Goldie har bjeffa i dag. Ho har kjefta på alle hundene vi har gått forbi, bortsett fra en. Ho skal sikkert ha mensen, siden ho er så sur. Det er ganske slitsomt skal jeg si dere, å høre på alt det bråket. Heldigvis vet jeg å oppføre meg pent, så mamma skryter fælt av meg og gir meg godbit :)

Nå skal jeg hjelpe mamma å vaske. I morgen får vi besøk av tante Mette og kusine Cecilie. Jeg har aldri møtt dem før, så jeg gleder meg til det!

Tusen takk til alle som er med fotokonkurransen vår foressten! Vi har lagt ut alle bidragene på Facebook. På lørdag skal vi ta å legge alle ut her i bloggen.

3 kommentarer:

 1. I dag har Lego vært masse løs ute i hagen og vi har trent på innkalling blandt de herlige luktene der ute ;)

  SvarSlett
 2. heia Pablo:)
  Å nei og nei, så glad jeg er som slipper det styret med mens-damer! Sure og grinete, og ingenting er rett....nei glad jeg ikke bor i lag med damer ja:) Men.....mellom meg og deg, så gleder jeg med masse til oktober:))) Da har Pippi, nabojenta, løpetid:)) Hihi, sniff sniff:) Idag har det blitt bare korte turer på meg, det har regna i hele dag, og matmor gidder ikke dusje meg flere ganger om dagen! For jeg må innrømme at jeg er liten, men en orntlig tøffing,så sølepytter og klissklass hefter ikke! Så jeg er no full av innestengt energi, og har tenkt å plage matmor litt! Ho kan sannelig kaste litt ball o.l. no når jeg ikke har fått min daglige trim! Og jeg skal plage ho akkurat no....for no ser'a Hotell Cæsar;) Hehehe.Du må ha en trivlig kveld da...og hilse damene dine (ho sure også)Boff og sniff fra Miro:)

  SvarSlett
 3. Det hørtes kult ut, Lego :)

  Kjedlig med sånne regnværsdager, Miro. Det har vært fint vær her i dag, men nå begynte det å regne. Jeg er ikke så nøye på det der med sølepytter og sånn jeg. Jeg liker å ta et gjørmebad iblant ;) Ikke lett å forstå seg på dissa damene, nei. Kanskje jeg skjønner mer når jeg blir eldre. Ha en trivelig kveld du også! Skal hilse tilbake fra de andre :)

  SvarSlett