onsdag 24. august 2011

Fotokonkurranse hos Borti Svingen

Vi er med i fotokonkurranse hos Borti Svingen. Her er vårt bidrag! Temaet er innekos og på bildet ser du Goldie og Luca ligger inne og slapper av på en stabel med puter, viktig å ha noe godt å ligge på :)

I konkurransen skal man også komme med en blogganbefaling. Vi liker å lese "Hans Majestet Idefix' Blågg". Vi synes det er gøy å lese andre hunders blogger og vi anbefaler å ta en titt på Idefix sin blogg.

8 kommentarer:

 1. Heisann! Fant deg på bloggen til Carina. Synes hundene dine var nydelige, så jeg måtte inn og titte på dem her.
  Er alle tre Bolonka? Har ikke så mye peiling på hund, men jeg ønsker meg og har derfor sett litt på Havanais (tror det er en rase som passer meg). Klarer ikke helt å bestemme meg pga kattene våre. Og så er det dette med pelsstellet da.
  Jeg får nyte bildene av dine i mellomtiden :)
  De var utrolig søte :)

  SvarSlett
 2. Hei!

  Tusen takk :) Nei, det er kun Goldie (den minste) som er bolonka. Pablo og Luca er havanaiser. Kan trygt anbefale havanaisen. Veldig flott rase! Alle hundene går fint sammen med katten vår :) Havanaisen er veldig lettlært og sosial, men krever jo litt pelsstell.

  Trude

  SvarSlett
 3. Takk for svar :)
  Må innrømme at jeg ikke ser forskjell på Goldie og de to andre. Hva slags forskjell er det egentlig på Bolonka og Havanaiser?
  Om jeg skulle ha skaffet meg rasen, har jeg nok klippet den for å sluppet det værste pelsstellet.
  Hadde du katt før du fikk hundene?

  Ble kanskje litt masete dette, men...;)

  SvarSlett
 4. Bolonkaen og havanaisen er stort sett forskjellige i utseende synes jeg. Bolonkaen er mindre og har annerledes pels og kropp (litt kortere og stuttere). Gemyttmessig er de ganske like, men jeg synes havanaisen er livligere, mer klovnete kanskje :) Goldie er en ganske sær frøken. Bolonkaen er ikke godkjent i NKK og dermed er det heller ikke oversikt over avl, helse og stamtavler, dessverre. Havanaisen er godkjent og regnes som en meget sunn og frisk rase. Les mer på www.nbhk.info

  Kattene er oppvokst sammen med hundene, men det har kommet inn nye hunder uten at det har vært noe problem :) Katten jeg har nå, tror han er hund tror jeg. Han hilser på alle hunder som kommer på besøk, til og med nabohunden på nesten 40kg! Den eneste hunden han er redd er min venninnes chihuahua på 1,8kg, hehe.

  Og, nei, det er da slett ikke mas! Bare hyggelig at du spør :)

  SvarSlett
 5. Takk for svar...igjen :)
  Googlet såvidt Bolonka, men det er visst en sjelden rase i Norge, så det er vel enklere å få tak i en Havanaise. Jeg grubler mer ør i hodet ang hund :/

  Komiskt med katten som er redd den lille chihuahuaen...hehe.
  Det jeg er skeptisk på til oss om vi får hund, er om kattene stikker av. Det hadde vært fælt :(

  SvarSlett
 6. Ja, det er nok lettere å få tak i havanais :) Bare spør dersom du lurer på noe. Er kattene dine voksne? Disse valpene er jo ganske små, så det kan jo godt hende at kattene "adopterer" en evt valp!

  SvarSlett
 7. Kattene våre er voksne ja. Gilbert er 4 år og Molly 3 år. Gilbert er en veldig sær katt. Da vi fikk Molly tok han seg av henne, men da hun nærmet seg året tok han avstand fra henne. Pussig. Tror nok kanskje Molly syntes det hadde vært morro med en hund, er mere skeptisk på Gilbert. Men har funnet et bra dokument på nettet om hvordan en skal venne kattene til hunden. Som regel går det vel bra, men en hører jo noen "skrekkhistorier" noen gang.

  Følger litt med på nbhk siden. Vurderer både valp og omplasseringshund. Og nå når det er høst og vinter snart er det en fin tid å få hund på, da kattene er mere hjemme.

  SvarSlett
 8. Bra at dere tenker nøye gjennom det :) Lykke til!

  SvarSlett