tirsdag 30. august 2011

Frisbee

Her ser'u meg med frisbee saken i munnen. Ikke det beste bildet, men du ser iallefall at jeg har ganske stor fart. Typ 50kmh.
 Luca skriver:
I dag kom plutselig mamma med en blå, rund sak i hånda da vi skulle gå tur. Hun kalte det en frisbee. Frisbhva? Det ligna mer en tallerken. Hun putta den i lomma, så gikk vi til Maja og Fabian. Vi gikk til Jomfruland og plutselig fløy denna frisbsaken langt avgårde. - Herregud, er hun så dum at hun kaster en tallerken, tenkte vi. Heldigvis fant vi fort ut at frisbee er en slags leke, alstå den knuste ikke som tallerkner gjør. Når den ble kastet, fløy den på en måte bortover og vi måtte fange den. Det var skikkelig god trim. Alle fikk lissom trena kondisen skikkelig og Goldie og Fabian fikk i tillegg trena snakketøyet. Vi har ikke helt skjønt meninga med frisbeegreia enda, men det virker som om mamma vil at vi skal komme tilbake til henne med den.Vi skal trene på det inne i morra, sier hun. Ærlig talt; skal vi komme tilbake til henne med den, synes vi hun bør lære seg å kaste den orntli' først!

Nå er senga neste stopp. I morra får vi finfint besøk :)

Nattinatt hattifnatt!


1 kommentar:

  1. Frisbee er kult! Mine har skjønt at de skal hente den... men ikke at det er innmari fint om de kommer tilbake med den også, istedet for å legge den i høyt vått gress...

    SvarSlett