lørdag 13. august 2011

Trudie Smoothie’s little helpers


Luca sjekker at mamma ikke klipper feil. Det gjør hun nemlig veldig ofte!
Ja, så er ferien over og det er på tide å komme seg back to work. Visst kan vi hunder også jobbe. Vi er ansatt i mammas lille firma Trudie Smoothie Design. Hun har aldri sagt hva stillingen vår heter, men vi liker å kalle oss selv for ”Trudie Smoothie’s little helpers”.


Du lurer kanskje på hva jobben innebærer? Ja, det skal vi fortelle deg. Det er nemlig ingen ”nine to five job”. Vi jobber døgnet rundt (nesten i alle fall) hele uka - både helger og høytider. Vårt motto er: ”Ferie er for pyser (og Pablo da…)”. Vi er alle tre ansatt, men Pablo er så ung enda at han er fortsatt på barnehagestadiet og barnearbeid vil vi vel ikke ha noe av?! Ikke for mye av det i hvertfall. Han liker derfor å ta seg pauser stadig vekk. Pausene innebærer å tygge på sko, stjele sysaker, plage katta, snike rundt på bordene mens han leter etter mat og andre pøbelstreker som vi (Luca og Goldie) aldri kunne finne på å gjøre. Vi er trofaste i jobben vår og det er mamma glad for!

Meg (Goldie) i ekte burberry, eller Goldieberry som jeg liker å kalle det!Tilbake til jobben: Jobben består av mange arbeidsoppgaver:
·       
 • Vi er fotomodeller og mannekenger.
 • Produktene mamma lager testes av oss og vi gir en ærlig tilbakemelding på om vi er fornøyde eller ikke. Vi strekker oss til det ytterste for at hun skal levere prima produkter til dere andre hunder der ute.
 • Vi står stille og smiler til kameraet når vi blir tatt bilde av. Noen ganger må vi stå oppstilt innendørs, andre ganger ønsker hun bilde av oss i fri utfoldelse på tur.
 Vi har våre spesialfelt. Ikke alle kan være like gode til alt! Luca er sjef for modellavdeligen og Goldie for testavdelingen. Eller, egentlig er det vel mamma som bestemmer, men vi liker å tro at vi også er med og styrer skuta – som regel tar vi bedre avgjørelser enn henne!


 
Vi jobber ikke gratis!
Du tror kanskje vi jobber gratis? Åh, laaangt derifra! Vi tjener vår lønn i snacks og godbiter. Det regner kraftbein og leverbiter etter endt arbeidsdag. Men vi passer selvsagt på å holde vekta -we are models, you know ;) “If you can't tell a spoon from a ladle, then you're fat!” Vi er ikke helt der – enda!
Og btw, vi er også movie-stars. Vår første film kom ut i juli og flere kommer. En dag skal vi flytte til Doggywood (eller var det Hollywood?!) Se filmen under:Når vi ikke er opptatt som modeller og movie stars har vi også andre oppgaver som f. eks: dørvakter, støvsugere (vi rydder kjøkkengulvet dersom mamma søler mat), fot- og fangvarmere etc. Som du skjønner er vi alltid beredt for å stå til tjeneste. Hvile - det gjør vi om natta!

Psst! Pablo tok i vinter på seg et fotoopprag ute i den store verden og er avbildet på flere sider i en hundebok, men det får’n fortelle dere om sjæl (den svikærn!).

7 kommentarer:

 1. Så greie dere er med Trude! Men vi veit at Trude er veldig snill med dere også, da. Et bra team, med andre ord! Ville bare si at bloggen er knallfin :) og vi ønsker lykke til utover høsten. Hilsen fra Nina, Sofi og Jartrud!

  SvarSlett
 2. Tusen takk for koselig kommentar, Jartrud. Hilse Nina & Sofi så masse :)

  Klem Luca, Goldie og Pablo!

  SvarSlett
 3. For en herlig gjeng dere er - Trudie Smoothie og hennes little helpers - Boris ville gjerne vært der og laga litt kaos, og deltatt i kos :-)
  Hilsen Solfrid

  SvarSlett
 4. Tusen takk, Solfrid :) Hils til Boris og si at hvis dere er i nærheten en gang, er det bare å stikke innom for litt lek og moro :)

  Klem Goldie Luca og Pablo!

  SvarSlett
 5. Koselig blogg!

  Og flinke små hjelpere! Hva skulle du gjort uten dem? :)

  SvarSlett
 6. Torill Ahnsell Dickinson14. august 2011 kl. 12:54

  Hei dere" little helpers"
  Har dere glemt meg eller? Jeg bor også i samme hus som dere, og jeg jobber litt jeg også. Vissnok får jeg godbiter og klær, men jeg vil også være med på bloggen. Urettferdig synes jeg! Greit nok at jeg var sistemann som flytta inn i huset, men jeg er også " family " you know! Og katten Budda vil også være med, det fortalte han meg imorges, når dere andre lå og sov.
  Men jeg er ikke sint, bare veldig, veldig skuffet!!!
  Da jobber vi sammen på neste fotoshoot, det er et "must" for meg.
  Love and hugs fra den alltid så motebevisste halvbroren deres, FREDRIK <3

  SvarSlett
 7. Carina: Tusen takk! Mamma hadde nok ikke klart seg uten oss;)

  Fredrik: Hvis du slutter å mase sånn, så skal du få et gjesteinnlegg en gang i blant :)

  SvarSlett